, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ο. Γεροβασίλη: Στόχος του Κυρ. Μητσοτάκη η εκχώρηση κρατικών υπηρεσιών σε ιδιώτες

Ευθεία επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, εν όψει των βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου.
Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Documento», η κα Γεροβασίλη ζήτησε από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να απαντήσει πώς θα καταφέρει να κάνει προσλήψεις στο δημόσιο, με βάση το διακηρυγμένο στόχο της «μίας πρόσληψης για κάθε μία αποχώρηση».
«Πώς θα προσλάβει γιατρούς, εκπαιδευτικούς, επιστήμονες της πληροφορικής για το ψηφιακό Δημόσιο» διερωτήθηκε, χαρακτηριστικά.
«Ή μήπως, ακριβώς αυτό επιδιώκει, την εκχώρηση υπηρεσιών του κράτους σε ιδιώτες, όπως ο ίδιος έχει πει ακόμη και για το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους» έσπευσε να προσθέσει, στο ίδιο πλαίσιο.
Κατηγόρησε δε, τους πολιτικούς αντιπάλους του ΣΥΡΙΖΑ, ότι «χρησιμοποιούν ως πρόσχημα την ασφάλεια για να αποψιλώσουν το δικαίωμα στην ελευθερία». «Για την Αριστερά δεν υπάρχει δημοκρατία χωρίς ασφάλεια, αλλά ούτε και ασφάλεια χωρίς δημοκρατία».
Κληθείσα τέλος, να σχολιάσει την εξαγγελία του κ. Μητσοτάκη για το «άβατο των Εξαρχείων», επεσήμανε με νόημα ότι «το μόνο άβατο που ξέρω, είναι το Άγιο Όρος για τις γυναίκες».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.