, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Ο καιρός σήμερα – Ηλιοφάνεια με λίγη συννεφιά στη Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις βαθμιαία πυκνότερες, τοπικές βροχές στα δυτικά και μετά το απόγευμα στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, τοπικές καταιγίδες τις βραδινές ώρες στα βορειοδυτικά, περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες, σχεδόν θυελλώδεις νότιοι άνεμοι στα πελάγη, θερμοκρασία σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.
Πιο αναλυτικά:
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, όπου βαθμιαία θα πυκνώσουν με τοπικές βροχές στα δυτικά και μετά το απόγευμα στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες περιμένουμε την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020. Μετά το απόγευμα στα βορειοδυτικά οι βροχές θα ενταθούν και θα σημειωθούν τοπικές καταιγίδες.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 17 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 7 έως 17 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 6 έως 18 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 9 έως 17 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη (τοπικά στη Βόρεια Κρήτη έως τους 23 βαθμούς), 9 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ και τοπικά στο Ανατολικό Αιγαίο θυελλώδεις 8 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από νότιες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ, όπου μετά το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς μέτριους 5 μποφόρ και αργότερα ισχυρούς 6 μποφόρ.
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και αυξημένη υγρασία τις πρώτες πρωινές και βραδινές ώρες, με αποτέλεσμα την κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, όπου σταδιακά θα ενισχυθούν σε ισχυρούς 6 μποφόρ και στα νότια τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.
Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις παροδικά πυκνότερες από το μεσημέρι και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρώτες πρωινές και βραδινές ώρες περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.