, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Ο καιρός σήμερα-Ηλιοφάνεια στη Θεσσαλονίκη

Ηλιοφάνεια με αραιές μόνο νεφώσεις στα ορεινά ηπειρωτικά, στο Αιγαίο, στην Εύβοια, στην Ανατολική Στερεά Ελλάδα και στην Κρήτη αναμένεται για σήμερα Δευτέρα, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Πιθανότητα πρόσκαιρων ασθενών βροχών υπάρχει κυρίως στα ορεινά της Κρήτης.
Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 10 έως 24, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 10 έως 26, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 12 έως 28, στα νησιά του Ιονίου από 15 έως 25, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 16 έως 26 (τοπικά στη Ρόδο έως 28), στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 17 έως 24 και στην Κρήτη από 15 έως 26.
Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ. Στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 έως 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από ανατολικές και βόρειες διευθύνσεις έως 3 και τοπικά στα νότια έως 4 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα γίνουν βορειοδυτικοί 2 έως 4 και τοπικά έως 5 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ και τοπικά το μεσημέρι και απόγευμα έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 17 έως 28 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα στραφούν σε νότιους και νοτιοδυτικούς ίδιας έντασης. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.