, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ο καιρός σήμερα σε όλη τη χώρα – Αραιές νεφώσεις και σποραδικές βροχοπτώσεις

Αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες αναμένονται σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα στραφούν σε νότιους-νοτιοδυτικούς 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 11 έως 14 βαθμούς.
Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 12 έως 17 βαθμούς.
Αραιές νεφώσεις που κατά τόπους και περιόδους θα είναι πυκνότερες αναμένονται στην ηπειρωτική χώρα και στην Κρήτη, ενώ θα σημειωθούν σποραδικές βροχοπτώσεις κυρίως στα ορεινά . Η ορατότητα έως το πρωί και προς το βράδυ θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 6 έως 12 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη από 6 έως 16, στα δυτικά ηπειρωτικά από 9 έως 21, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 7 έως 17, στα νησιά του Ιονίου από 12 έως 17, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 9 έως 17, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 11 έως 18 και στη Ρόδο έως 20, και στην Κρήτη από 10 έως 17.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, με εξαίρεση το Νοτιοανατολικό Αιγαίο, όπου θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες και νοτιοανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 και έως το πρωί τοπικά έως 6 μποφόρ.
 
 
 
 
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.