, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ο καιρός σήμερα σε όλη τη χώρα – Ηλιφάνεια με αραιές νεφώσεις

Αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες αναμένονται σήμερα, Πέμπτη, στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 μποφόρ, το μεσημέρι και απόγευμα όμως θα στραφούν σε νότιους 2 έως 4 μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το βράδυ θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 11 έως 21 βαθμούς.
Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους που από το απόγευμα θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς 2 έως 4 μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 14 έως 22 βαθμούς.
Την Πέμπτη 9 Μαΐου 2019 αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους στα κεντρικά και βόρεια, ενώ υπάρχει πιθανότητα για ασθενείς σποραδικές βροχές στα βόρεια ηπειρωτικά. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται ηλιοφάνεια. Η ορατότητα έως το πρωί και προς το βράδυ θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.
Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 6 έως 20 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη από 8 έως 22, στα νότια και ανατολικά ηπειρωτικά από 10 έως 25, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 10 έως 20, στα νησιά του Ιονίου από 10 έως 17, στα νησιά του Αιγαίου από 9 έως 22 και στην Κρήτη από 8 έως 21.
Οι άνεμοι στο κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, σταδιακά όμως θα στραφούν σε νότιους 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, σταδιακά όμως θα γίνουν νότιοι 2 έως 4 και στα βόρεια έως 5 μποφόρ.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.