, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ο καιρός σήμερα σε όλη τη χώρα – Νεφώσεις και τοπικές βροχές

Λίγες νεφώσεις, βαθμιαία αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως τις θερμές ώρες αναμένονται σήμερα, Σάββατο, στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν γενικά από νότιες διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα τις μεσημεριανές ώρες μέτριοι 5 μποφόρ.
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών στα βόρεια τμήματα του νομού περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες-βορειοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ και στα ανατολικά ισχυροί 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα.
Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στα ανατολικά με τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο και τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες στα κεντρικά ορεινά ηπειρωτικά και τα ορεινά της Πελοποννήσου τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες περιμένουμε το Σάββατο 20 Απριλίου 2019.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 8 έως 16 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 5 έως 21 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 12 έως 17 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη (τοπικά στη Νότια Κρήτη έως 20 βαθμούς), 9 έως 16 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και έως τους 19 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και αργότερα στο Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ και τοπικά θυελλώδεις 8 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και στο Κεντρικό Ιόνιο και τον Πατραϊκό Κόλπο από ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.