, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ο Μπουτάρης ξέρει…

Η δημοσκοπική κατάρρευση της «Πρωτοβουλίας» ήταν ο βασικός λόγος που οδήγησε το Γιάννη Μπουτάρη να μην είναι για τρίτη φορά υποψήφιος για το Δήμο Θεσσαλονίκης.
«Αν τα κουκιά έβγαιναν»… άλλη θα ήταν η απόφαση του . Ο Μπουτάρης ξέρει… Και οι δικοί του άνθρωποι ξέρουν ότι η «Πρωτοβουλία» έχασε δυνάμεις και τα ερείσματα της στην πόλη.
Επιπλέον, είπε πολλά και πλήγωσε πολλούς. Δεν υπάρχει Θεσσαλονικιός που θα ξεχάσει την πρόταση του για μετονομασία του αεροδρομίου «Μακεδονία» σε αεροδρόμιο «Νίκος Γκάλης». Οι δημοσκοπήσεις που είχε στα χέρια του πριν ανακοινώσει την οριστική του απόφαση να μην θέσει ξανά υποψηφιότητα για το Δήμο Θεσσαλονίκης ήταν απογοητευτικές. Τον έφεραν πιο χαμηλά ακόμη και από την εκδήλωση ενδιαφέροντος του Παναγιώτη Ψωμιάδη. Το είπε μάλιστα στα μέλη της ομάδας του. «Θα συμμαχήσουμε ακόμη και με το διάβολο για να πάμε στη δεύτερη Κυριακή και θα συνομιλήσουμε με Ζέρβα και Βούγια», αν και υπήρξαν αντιδράσεις σε αυτή την τοποθέτηση. Ο Μπουτάρης ξέρει…
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.