, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

«Ο ΠΑΟΚ έχει προβάδισμα στη μάχη του τίτλου»

Ο Νίκος Καθάριος του Λεβαδειακού μίλησε στο «Metropolis» για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ομάδας του με 2-1 μέσα στη Λιβαδειά την περασμένη Δευτέρα (17/12).

Ελπίζαμε και θέλαμε κάτι καλύτερο. Προσπαθήσαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Στο σημείο, το οποίο δεχθήκαμε το γκολ με τον Πρίγιοβιτς ήταν δύσκολο. Θέλαμε να πάμε με το μηδέν στα αποδυτήρια, αλλά μας επηρέασε. Ήταν δύσκολο και καταπληκτικό γκολ.
Στο τέλος αναθαρρήσαμε με το γκολ του Γιώργου Ζησόπουλου, αλλά όταν είσαι δύο γκολ πίσω και παίζεις κόντρα σε μεγάλο αντίπαλο είναι δύσκολο να αντιδράσεις. Βάλαμε αντίδραση, αλλά δεν καταφέραμε κάτι καλύτερο»
Ποιος ήταν ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ, όπως το είδε ο ίδιος, μεταξύ Μπίσεσβαρ και Πρίγιοβιτς; «Νομίζω, θα επέλεγα τον Μπίσεσβαρ. Και οι δύο έκαναν καλό παιχνίδι. Ο Μπίσεσβαρ μας δημιούργησε πολλά προβλήματα».
Τι προβλέπει για τη μάχη του τίτλου; «Σίγουρα ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλο προβάδισμα. Είναι ομάδα, η οποία έχει ταλέντο, έχει ποιότητα. Είναι νωρίς όμως ακόμη. Εχει δρόμο ακόμη, αλλά έχει το πλεονέκτημα, έχει το πάνω χέρι».
Τέλος για τον Λεβαδειακό είπε: «Όπως είπα, το Πρωτάθλημα είναι μεγάλο. Πιστεύω, θα σωθούμε. Πιστεύουμε στις δυνατότητες μας».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.