, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ο ΠΑΟΚ σπάει όλα τα ρεκόρ

Η πορεία του ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα συνεχίστηκε με ακόμη μία νίκη στην Ξάνθη. Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου συνεχίζει να καταρρίπτει ένα ένα τα ρεκόρ.
Το διπλό του «Δικέφαλου του Βορρά» στην Ξάνθη ήταν το 11ο στη φετινή Super League, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ σε πρωτάθλημα 16 ομάδων. Την περίοδο 1975-76 η ομάδα του Γκιούλα Λόραντ, στο δρόμο προς το πρώτο πρωτάθλημα, είχε σταματήσει στα 10 διπλά, ενώ παραμένει η επίδοση της μεγάλης ομάδας του Λες Σάνον με 12 εκτός έδρας νίκες την σεζόν 1972-73, αλλά σε πρωτάθλημα 18 ομάδων και 34 αγωνιστικών.
Στη λίστα με τις αήττητες ομάδες στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα δεν έχει αλλάξει κάτι, με τον ΠΑΟΚ να παραμένει μία από αυτές. Τέσσερις ομάδες παραμένουν, με την Μακάμπι Τελ Αβίβ του Βλάνταν Ίβιτς να στέφεται και μαθηματικά πρωταθλήτρια στο Ισραήλ, δίχως ήττα, με τον ΠΑΟΚ να “σκαρφαλώνει” στη 2η θέση της σχετικής λίστας με 23 νίκες σε 26 αγώνες.
Αναλυτικά:

  1. Ερ. Αστέρας: 25 νίκες, 3 ισοπαλίες.
  2. ΠΑΟΚ: 23 νίκες, 3 ισοπαλίες.
  3. Μακάμπι Τελ Αβίβ: 20 νίκες, 6 ισοπαλίες.
  4. Σλόβαν Μπρατισλάβας: 18 νίκες, 4 ισοπαλίες.

#Tags: ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.