, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ο πρώην υπουργός Οικονομίας Γιάννης Παπαθανασίου είναι ο νέος πρόεδρος των ΕΛΠΕ

Aνακοινώθηκε σήμερα πως ο πρώην υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιάννης Παπαθανασίου, αναλαμβάνει τη θέση του προέδρου των Ελληνικών Πετρελαίων (ΕΛΠΕ), ενώ διευθύνων σύμβουλος (από αναπληρωτής διευθύνων) τοποθετείται ο Ανδρέας Σιάμισιης.
Με την επιστολή που ανακοίνωσαν τα παραπάνω ενημερώνουν επίσης για τον διορισμό των παρακάτω μελών του Διοικητικού Συμβουλίου:
Ιωάννη Παπαθανασίου, Γεώργιου Αλεξόπουλου, Μιχαήλ Κεφαλογιάννη, Αλέξανδρου Μεταξά, Κωνσταντίνου Λαμπρόπουλου, Λουκά Παπάζογλου, Αλκιβιάδη Ψάρρα.
Εκφράζεται η επιθυμία ο κ. Ιωάννης Παπαθανασίου να εκλεγεί ως μη εκτελεστικός πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και ο κ. Ανδρέας Σιάμισιης ως διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.
Τα ανωτέρω μέλη αντικαθιστούν τους συμβούλους που είχαν διορισθεί από το Ελληνικό Δημόσιο το 2018. Η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου για την συγκρότησή του σε Σώμα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.