, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ο Ρουβίκωνας πίσω από την επίθεση με μπογιές στο υπουργείο Περιβάλλοντος

Ο Ρουβίκωνας ανέλαβε την ευθύνη για τη καταδρομική επίθεση με μπογιές τα ξημερώματα της Κυριακής στο υπουργείο Περιβάλλοντος.

Περίπου στις 05:30 το πρωί πέντε άτομα πλησίασαν το κτίριο του υπουργείου και αιφνιδίασαν τον φρουρό. Ο τελευταίος κινήθηκε προς το μέρος τους και στη συνέχεια οι δράστες πέταξαν μπογιές στο κτίριο του υπουργείου, τόσο στην είσοδο όσο και σε άλλα σημεία.

«Επισκεπτόμαστε για δεύτερη φορά το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας μέσα στην ίδια βδομάδα, αυτή τη φορά στα κεντρικά του, γιατί η λεηλασία του περιβάλλοντος δεν σταματά στους ΧΥΤΑ, παρά συνεχίζεται με τις εξορύξεις υδρογονανθράκων σε Ήπειρο, Ιόνιο και Κρήτη. Όπως έχουμε ξαναπεί, το περιβάλλον απειλείται σοβαρά από τα συμφέροντα κράτους και κεφαλαίου που θέλουν να «στύψουν και τις πέτρες» για να βγάλουν κέρδος», γράφουν μεταξύ άλλων σε κείμενό τους σε γνωστό site του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.