, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ο ΣΕΠ έκοψε την πίτα του!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή της πίτας του Συνδέσμου Επαγγελματικής πυγμαχίας (ΣΕΠ) και του «Αριστοτέλειου» συλλόγου πυγμαχίας στην αίθουσα ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ του Ολυμπιακού Κέντρου Πυγμαχίας στο Περιστέρι.

Σε μία κατάμεστη αίθουσα που επιτυχώς ετοίμασαν τα μέλη του συλλόγου με πρωτεργάτη τον πρόεδρο Σωτήρη Κουφογιάννη, έδωσαν το παρών τους σημαντικοί άνθρωποι της τοπικής αυτοδιοίκηση, οι Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί σύμβουλοι κυρίες Τσιώτα και Κορόγιαννη, οι κύριοι Τάσος Καλλιάφας, Αντώνης Κυρίτσης, Σωτήρης Γκίκας και οι κύριοι Παναγιωτόπουλος, Λύκος, Θεοδωράκος και ο αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Ατρόμητου κ. Μπέτσης, επιχειρηματίες και χορηγοί που βρίσκονται στο πλευρό του ΣΕΠ.

Τιμώμενα πρόσωπα της βραδιάς στα οποία ο πρόεδρος του ΣΕΠ Γιώργος Στεφανόπουλος και ο αντιπρόεδρος Μανώλης Γρηγοράκης τους απέδωσαν τιμητική πλακέτα για την προσφορά τους στην πυγμαχία ήταν ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, ο δημοσιογράφος και αρωγός του ΣΕΠ Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ο ιδιωτικός ερευνητής και υποστηρικτής του ΣΕΠ Γιώργος Τσούκαλης, ο εκδότης της εφημερίδας «ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ» και χορηγός επικοινωνίας του ΣΕΠ Νίκος Καραμανλής, ο κορυφαίος γλύπτης Γιάννης Μπάρδης, ο προπονητής του Γ. Στεφανόπουλου και του συλλόγου πυγμαχίας του Ολυμπιακού Λευτέρης Λειβάδης και ο δημιουργός της ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ beer Κώστας Ντέμος, ο δικηγόρος και νομικός σύμβουλος του ΣΕΠ κ. Σιούφας και οι καλλιτέχνες και λάτρεις της πυγμαχίας αφοί Γιώργος και Νίκος Τζαβάρας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος δήλωσε κατά την παραλαβή της πλακέτας του και ως απόδειξη της φιλίας και της εκτίμησης που νιώθει για τον Ολυμπιονίκη Γ. Στεφανόπουλο ότι είναι η πρώτη φορά που αποδέχεται βράβευση, γιατί δεν την αισθάνεται ως μια τυπική διαδικασία αλλά είναι βέβαιος ότι πάνω σε αυτή την πλακέτα είναι ενσωματωμένη η αγάπη και ο ειλικρινής σεβασμός.

Με λόγια καρδιάς μίλησε και ο δήμαρχος κ. Παχατουρίδης για το Γ. Στεφανόπουλο και το έργο του στην πυγμαχία.

Μεταξύ άλλων, ο ΣΕΠ ευχαρίστησε τους χορηγούς του Χάρη Μαριόλη, το μεζεδοπωλείο ΝΟΝΑ, τον Όμιλο ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ, την SEVEN HELLAS και τον Ηλία Μαστρανδρέα, αλλά και τον εκπρόσωπο της LG Μάνθο Πάγκαλογια για την προσφορά τους στην επαγγελματική πυγμαχία.
Κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τους προπονητές του ολυμπιονίκη Γιώργου Στεφανόπουλου που έφυγαν από την ζωή μέσα στο 2017, Στέλιο Κούρκουλα και Νίκο Βλασόπουλο.

Σπουδαία είδηση της βραδιάς την οποία ο κόσμος των μαχητικών αθλημάτων περίμενε με αγωνία ήταν η ανακοίνωση του ΣΕΠ που έγινε μέσω του προέδρου Γιώργου Στεφανόπουλου παρουσία των επισήμων και του δημάρχου Περιστερίου. Πρόκειται για τη νέα συνεργασία του Συνδέσμου Επαγγελματικής Πυγμαχίας (ΣΕΠ) με την World Kick Boxing Federation (WKF) μέσω του εκπροσώπου της στην Ελλάδα και πρόεδρο της Γιώργο Περγιάλη.

O ΣΕΠ δραστηριοποιείται την Κυριακή 3 Ιουνίου με την διοργάνωση αγώνων επαγγελματικής πυγμαχίας υπό την αιγίδα της EBU (ευρωπαϊκή ομοσπονδία επαγγελματικής πυγμαχίας) με σκοπό την ανάπτυξη της πυγμαχίας και την επαγγελματική δράση των Ελλήνων πυγμάχων εντός κι εκτός χώρας και πλέον η συνεργασία με τον πιστοποιημένο μάνατζερ Γιώργο Περγιάλη και εκπρόσωπο της WKF (World Kickboxing Federation) στην Ελλάδα, δίνει την ευκαιρία για επαγγελματική δράση των Ελλήνων Κικμπόξερ.

Παράλληλα πυγμάχοι και κικμπόξερ θα δοκιμαστούν σε σπάρινγκ και επίλεκτους αγώνες που θα γίνουν στο κλειστό στάδιο «Γιώργος Στεφανόπουλος» στο Περιστέρι το πρωί της Κυριακής 3 Ιουνίου.

Ο νέος συνεργάτης του ΣΕΠ Γιώργος Περγιάλης συνδέεται με 35χρονη φιλία με τον Ολυμπιονίκη πυγμαχίας Γιώργο Στεφανόπουλο και αυτό αποτελεί εγγύηση αυτής της νέας συνεργασίας του ΣΕΠ.

Να σημειώσουμε ότι η WKF δραστηριοποιείται εδώ και επτά χρόνια στην Ελλάδα, έλαβε χώρα σε 23 διοργανώσεις, 11 εξ αυτών ήταν συν-διοργανωτής, 21 αθλητές κατέκτησαν την ζώνη του πρωταθλητή της WKF – μεταξύ αυτών οι Μάρκου Φλοριάν, Καραγιαννίδης Βασίλης, Κώστας Αγγελής – ενώ μόνον για τα έτη 2016-2017 10 Έλληνες αθλητές αγωνίστηκαν σε επαγγελματικούς αγώνες στο εξωτερικό μετά από ενέργειες και μάτσμεικινγκ του Γιώργο Περγιάλη – μεταξύ αυτών οι Κόλλιας Μάριος, Αλεξανδρίδης Τριαντάφυλλος, Καραγιαννίδης Τάσος -.

Επίσης να σημειωθεί ότι η διοργάνωση του ΣΕΠ στις 3 Ιουνίου θα προβληθεί μέσω της πλατφόρμας EB-TV , ELITE BOXING- TV, που εκπέμπει σε 180 χώρες, μία κίνηση η οποία θα προσδώσει υψηλή αναγνώριση τόσο στον ΣΕΠ, όσο και στους υποστηρικτές και χορηγούς του ΣΕΠ.

Πηγή: zougla.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.