, Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

search icon search icon

Ο 16ος χειμερινός αγώνας κολύμβησης «παλίρροια» στην Αρετσού

Με την συμμετοχή συνολικά εκατό κολυμβητών θα γίνει ο 16ος Χειμερινός Αγώνας Κολύμβησης  «ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ»,  την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019 στις 12 το μεσημέρι στην πλαζ Αρετσούς. Ο αγώνας θα  περιλαμβάνει δύο διαδρομές 300  και 1.000 μέτρων  μέσα στα νερά του  Θερμαϊκού κόλπου.

Το σημείο εκκίνησης του αγώνα θα είναι το δημοτικό κολυμβητήριο Καλαμαριάς. Οι κολυμβητές θα αρχίζουν να συγκεντρώνονται  από της  10 το πρωί και θα μεταφερθούν στην πλαζ Αρετσούς με λεωφορείο.

Μετά τον τερματισμό οι κολυμβητές θα επιστρέψουν στο κολυμβητήριο  για να χρησιμοποιήσουν τα αποδυτήρια και στη συνέχεια θα ακολουθήσει τελετή απονομής των τιμητικών διακρίσεων.

Στόχος της διοργάνωσης του γραφείου Αθλητισμού του Δήμου Καλαμαριάς , είναι να φέρει κοντά τους πολίτες  με τη θάλασσα, να τους προσφέρει τη δυνατότητα μύησης στη χειμερινή κολύμβηση και να γνωρίσουν  τα ευεργετικά οφέλη αυτής της άσκησης στον ανθρώπινο οργανισμό.

 

 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.