, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

«Πάτωσαν» οι σταρς στα ευρωψηφοδέλτια

Με εξαίρεση τον ηθοποιό Αλέξη Γεωργούλη ο οποίος ήρθε πέμπτος στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, παίρνοντας το «εισιτήριο» για την ευρωβουλή, οι υπόλοιποι… διάσημοι δεν είχαν την ίδια τύχη.
Η Ραλλία Χρηστίδου, υποψήφια επίσης με τον ΣΥΡΙΖΑ, κατατάσσεται στη 14η θέση των προτιμήσεων στο ευρωψηφοδέλτιο. Μία θέση πίσω από τη Ραλλία Χρηστίδου με 23.314 βρίσκεται ο ολυμπιονίκης του τάε κβον ντο Αλέξανδρος Νικολαΐδης.
Στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, εκτός ευρωβουλής μένει η δημοσιογράφος Βίκυ Φλέσσα, με την οποία έκλεισε τις υποψηφιότητες ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Η Βίκυ Φλέσσα είναι 10η με 58.482 ψήφους. Πίσω της, στην 11η θέση, βρίσκεται ο Θοδωρής Ζαγοράκης, αποχαιρετώντας την ευρωβουλή, με 57.140 ψήφους.
Από το ευρωψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, δεν είχαν την τύχη που επιθυμούσαν τρεις «διάσημοι».
Η ηθοποιός Λίλα Καφαντάρη, η δημοσιογράφος Σεμίνα Διγενή και ο προπονητής Γκεόργκι Πομάσκι αποχαιρέτησαν το ευρωπαϊκό όνειρο, αν και οι δύο κυρίες ήταν αρκετά μπροστά στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων του κόμματος. Η Σεμίνα Διγενή είναι τρίτη με 14.893 (εκλέγονται οι δύο πρώτοι), η Λίλα Καφαντάρη ακολουθεί στην τέταρτη θέση με 13.796, ενώ ο Πομάσκι είναι αρκετά πίσω με μόλις 3.880 ψήφους.
Στο ΜέρΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη ο ηθοποιός Κλέων Γρηγοριάδης μέχρι στιγμής αρκείται στη 10η θέση.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.