, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Πέθανε ο κιθαρίστας των Fleetwood Mac

Ο Ντάνι Κίρουαν, ο πρώην κιθαρίστας των Fleetwood Mac, ο οποίος συμμετείχε σε πέντε από τα άλμπουμ του βρετανικού συγκροτήματος, πέθανε την Παρασκευή σε ηλικία 68 ετών.

Ο Μικ Φλίτγουντ, ο οποίος τον είχε φέρει στο συγκρότημα όταν ο Κίρουαν ήταν μόλις 18 ετών, το 1968, επιβεβαίωσε την είδηση του θανάτου του μέσα από τη σελίδα του συγκροτήματος στο Facebook, χωρίς ωστόσο να αναφερθεί στα αίτια του θανάτου του.

«Σήμερα δεχτήκαμε με θλίψη την είδηση του θανάτου του Ντάνι Κίρουαν στο Λονδίνο. Ο Ντάνι ήταν μια τεράστια δύναμη στα πρώτα μας χρόνια. Η αγάπη του για τα blues τον έκανε να αποδεχτεί την πρόταση να γίνει μέλος μας το 1968, ενώ οι Fleetwood Mac έγιναν το σπίτι του για αρκετά χρόνια. Η πραγματική κληρονομιά του Ντάνι, στο μυαλό μου, θα μείνει για πάντα στη μουσική που έγραψε κι έπαιξε τόσο όμορφα ως θεμέλιος λίθος των Fleetwood Mac. Ευχαριστούμε Ντάνι Κίρουαν. Θα μας λείψεις».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.