, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Πέτρος Ρούζιος: Ο δήμος Ν. Προποντίδας μπορεί να γίνει όλο το χρόνο πόλος έλξης τουριστών

Πόλο έλξης για πολλούς τουρίστες, που μάλιστα θα τον επισκέπτονται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, οραματίζεται ο το δήμο Νέας Προποντίδας ο Πέτρος Ρούζιος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Νέα γενιά, νέα πορεία» με επικεφαλής τον Δημήτρη Τσούφη. Σε συνέντευξή του στην Karfitsa, ο κ. Ρούζιος αναλύει τα υπάρχοντα προβλήματα της περιοχής, όπως επίσης και τις σκέψεις του για το μέλλον του δήμου Νέας Προποντίδας.
Συνέντευξη στον ΚΩΣΤΗ ΟΥΖΟΥΝΟΓΛΟΥ
Πώς πήρατε την απόφαση να πολιτικοποιηθείτε;
Είναι μια συνειδητή επιλογή και πιστεύω ότι είναι από τις πιο σωστές αποφάσεις που έχω πάρει. Καθημερινά βλέπω τα μύρια να συμβαίνουν στο δήμο Ν. Προποντίδας, πολιτικές με τις οποίες είμαι αντίθετος, αδικίες και ψευτιές. Αισθάνομαι την ανάγκη να είμαι μέρος της ομάδας που θα φέρει την αλλαγή στο δήμο μας και θα τον αναδείξει.
Και γιατί επιλέξατε να κατεβείτε υποψήφιος με τον Δημήτρη Τσούφη; 
Γιατί είναι ένας άνθρωπος σαν όλους εμάς. Έχει όραμα, αγαπάει το τόπο του, έχει την υποχρέωση και θέλει να τον φτάσει ψηλά. Οι απόψεις του με εκφράζουν και πραγματικά πιστεύω ότι έχει την ικανότητα και το μεράκι να καταφέρει αυτά που σχεδιάζει.
Σε ποιόν τομέα πιστεύετε ότι εσείς προσωπικά μπορείτε να προσφέρετε;
Είμαι επιχειρηματίας. Δραστηριοποιούμαι στη περιοχή του Λακκώματος, σε μια περιοχή που κατά βάση αποτελεί τη βιομηχανική ζώνη του δήμου μας. Γνωρίζω πολύ καλά τον τομέα αυτό με τα προβλήματα και τις στερήσεις του, καθώς και τους νέους τρόπους για να μπορέσει  αναπτυχθεί ο δήμος Ν. Προποντίδας σε αυτό το κομμάτι. Πιστεύω ότι έχω την ικανότητα και την επιρροή για να καταφέρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Τι πιστεύετε ότι λείπει σήμερα από το δήμο Ν. Προποντίδας;
Από πού… να αρχίσω! Πρώτα απ’ όλα, ο δήμος μας έχει ανάγκη να αναδείξει την ομορφιά του σε κάθε σημείο. Τα πιο σημαντικά από όλα που λείπουν, είναι η σωστή διαχείριση της αποκομιδής των απορριμμάτων, η καθαριότητα των οικισμών και της παραλιακής ζώνης, η ανάγκη για δημοτική συγκοινωνία, η κατασκευή ολοκληρωμένων αποχετευτικών δικτύων, η επίλυση του προβλήματος που έχει να κάνει με την έλλειψη νερού ύδρευσης και άρδευσης, καθώς και η ενίσχυση των πολιτιστικών εκδηλώσεων για την ανάδειξη της Ιστορίας της κάθε κοινότητας μας.
Πώς βλέπετε το μέλλον του δήμου μέσα από τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνει η χώρα;
Παρά το γεγονός ότι η χώρα μας βιώνει δύσκολες στιγμές, πιστεύω ότι με μια ικανή ομάδα, συλλογική δουλειά και σωστή διαχείριση, ο δήμος Ν. Προποντίδας μπορεί να έχει λαμπρό μέλλον. Πιστεύω ότι μπορεί να είναι πόλος έλξης για πολλούς τουρίστες από όλο το κόσμο και μάλιστα καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου!
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.