, Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

search icon search icon

Παίκτρια του Nomads εξομολογείται την κακοποίηση που υπέστη από τον σύντροφό της

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι περιπέτειας Nomads, Σίσσυ Ζουρνατζή, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» με παρουσιάστρια την Ελεονώρα Μελέτη.

Η Instagrammer και πρώην παίκτρια του Nomads, έχει εδώ και λίγες μέρες προκαλέσει πανικό, αφού δημοσιοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως κακοποιήθηκε από τον πρώην σύντροφό της.

Το βράδυ της Τετάρτης, αποκάλυψε σε συνέντευξη της στην εκπομπή, ότι έχει δύο ραγισμένα πλευρά λόγω αυτής της κακοποίησης.

«Ήμασταν στο σπίτι που συγκατοικούσαμε, ξεκινάει με μια κλωτσιά στο πόδι και του λέω πονάω. Εκείνος μου είπε μη στενοχωριέσαι θα περάσει σε μισή ώρα! Μου ρίχνει κλωτσιά επειδή τσατίστηκε κι έπεσα πίσω, αρχίζω και φωνάζω, δεν μπορούσα να ανασάνω. Ήταν και η μητέρα του στο σπίτι κι όταν ρώτησε τι συνέβη, είπα εντάξει όλα καλά, γιατί εκείνος μου είπε να μην πω τίποτα. Έχω κλάψει πάρα πολλές φορές, συγνώμη που δεν μπορώ να μιλήσω», είπε δακρύζοντας, καθώς περιέγραφε την κατάσταση.

Δείτε το απόσπασμα από την συνέντευξη της:

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.