, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Ο παγκόσμιος πρωταθλητής και Ολυμπιονίκης Δ.Μιχαλεντζάκης στην Τούμπα

Στο ημίχρονο του ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης, στο PAOK TV φιλοξενήθηκε ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης, κολυμβητής της κατηγορίας S8, με πολλές και σημαντικές επιτυχίας.
Ο 20χρονος κολυμβητής είναι φίλος του Δικεφάλου και παραχώρησε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο κανάλι των «ασπρόμαυρων».
Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
Αθλητισμός δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο. Είναι όλες αυτές οι μικρές, ανθρώπινες ιστορίες. Οι καθημερινή μαχητές, οι πρωταγωνιστές της ζωής που αντλούν τη δύναμή τους μέσα από τα σπορ και παράλληλα εμπνέουν εμάς να μην τα παρατάμε, αλλά να κυνηγάμε τα όνειρά μας όσο δύσκολα κι αν φαντάζουν.
Ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης είναι ένας τέτοιος πρωταγωνιστής. Λαμπρός. Χωρίς τα φώτα που τον αναλογούν, αλλά με τις επιτυχίες που μας κάνουν υπερήφανους. Χρυσός Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην κολύμβηση S8.
Λίγο μετά τα τρία χρυσά μετάλλια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου, ο Δημοσθένης ήρθε στην Τούμπα με την ιδιότητα του φιλάθλου του ΠΑΟΚ και ήταν ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της μετάδοσης του αγώνα ΠΑΟΚ – Άρης στο PAOK TV.
Δείτε τη συνέντευξη που παραχώρησε στον Σταύρο Σουντουλίδη στο Halftime Show:

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.