, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Πανηγυρίζουν Τσακαλώτος και Χαρίτσης για την αναβάθμιση από τον οίκο Moody’s

Λίγη ώρα αφού έγινε γνωστό ότι η Moody’s αναβάθμισε την Ελλάδα από το Β3 στο Β1 με σταθερό outlook, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο Αλέξης Χαρίτσης τοποθετήθηκαν μέσω των social media. Στο στόχαστρο τόσο του υπουργού Οικονομικών όσο και του υπουργού Εσωτερικών βρέθηκε η αξιωματική αντιπολίτευση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος σχολίασε και τα όσα είχε δηλώσει νωρίτερα ο αρμόδιος τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Σταϊκούρας. «Λίγες μόλις ώρες μετά την παρατήρηση του κ. Σταϊκούρα ότι όλες οι διεθνείς εκθέσεις επιβεβαιώνουν την κριτική της ΝΔ, η Moody’s αναβαθμίζει την ελληνική οικονομία κατά δύο βαθμίδες. Ίσως το timing να μην είναι το ισχυρότερο χαρτί είτε της ΝΔ είτε του ίδιου», έγραψε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Από την πλευρά του, λίγη ώρα αργότερα, ο Αλέξης Χαρίτσης «πυροβόλησε» επίσης τη Νέα Δημοκρατία. «Στις πόσες διαψεύσεις καίγεται η ΝΔ;» αναρωτήθηκε ο υπουργός Εσωτερικών με ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.