, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Πότε ξεκινάει η προπώληση για το «μαγικό» χαρτάκι

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει πως σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της ΕΠΟ, τα εισιτήρια θα ξεκινήσουν να διατίθενται μετά την αυριανή προγραμματισμένη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 για τον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό γήπεδο στον Βόλο στις 6 Μαΐου.
Λόγω του πολύ περιορισμένου αριθμού, τα εισιτήρια θα διατεθούν στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VIP (συμπεριλαμβανομένων των κατόχων σουίτας), στους κατόχους εισιτηρίου διαρκείας στη Θύρα 1 (εξαιρούνται παιδικά, χορηγικά), στις ανάγκες του ποδοσφαιρικού τμήματος, στους Σ.Φ. ΠΑΟΚ και στους χορηγούς.
Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και βάσει του νέου αθλητικού νόμου η δήλωση του ΑΜΚΑ του φιλάθλου. Σύμφωνα με τις οδηγίες της αστυνομίας, θα γίνει αυστηρός έλεγχος και η επίδειξη ταυτότητας θα είναι απαραίτητη κατά την είσοδο στο γήπεδο, ενώ θα απαγορευθεί η είσοδος σε οποιονδήποτε φέρει εισιτήριο που δεν αναγράφονται τα δικά του πραγματικά στοιχεία και είναι αναντίστοιχα με της ταυτότητάς του.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.