, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

ΠΑΟΚ: Απουσία της τελευταίας στιγμής στον αγώνα με Αστέρα Τρίπολης

Με ένα απρόοπτο της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.
Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ταλαιπωρείται από ίωση, δεν προπονήθηκε κι έμεινε εκτός αποστολής για το ματς με την ομάδα της Αρκαδίας.
Εκτός έμειναν και οι Χοσέ Άνχελ Κρέσπο , Ομάρ Ελ Καντουρί , οι οποίοι προπονήθηκαν ωστόσο κρίθηκαν ανέτοιμοι καθότι έχουν χάσει πολλές προπονήσεις μετά τους τραυματισμούς τους, ενώ τιμωρημένος είναι ο Δημήτρης Γιαννούλης.
Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
Με απουσίες κι ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για την αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.
Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ταλαιπωρείται από ίωση, δεν προπονήθηκε κι έμεινε εκτός αποστολής για το ματς με την ομάδα της Αρκαδίας.
Εκτός έμειναν και οι Χοσέ Άνχελ Κρέσπο , Ομάρ Ελ Καντουρί , οι οποίοι προπονήθηκαν ωστόσο κρίθηκαν ανέτοιμοι καθότι έχουν χάσει πολλές προπονήσεις μετά τους τραυματισμούς τους, ενώ τιμωρημένος είναι ο Δημήτρης Γιαννούλης .
Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας κι αφορούσε την τακτική και τις στατικές φάσεις.
Οι 19 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Αμπέλ Φερέιρα είναι οι:Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Βαρέλα , Ίνγκασον , Μιχάι , Μάτος , Ροντρίγκο , Βιεϊρίνια , Αουγκούστο , Μίσιτς , Μαουρίσιο , Εσίτι , Πέλκας , Στοχ , Λάμπρου , Λημνιός , Σφιντέρσκι , Άκπομ , Γαϊτανίδης .

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.