, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

ΠΑΟΚ: Η αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΚ

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα στο γήπεδο της Τούμπας η προετοιμασία του ΠΑΟΚ και στη συνέχεια ο Αμπέλ Φερέιρα ανακοίνωσε τους παίκτες που θα είναι στην αποστολή της ομάδας του για την αυριανή αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Η τελευταία προπόνηση περιλάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας, οικογενειακό δίτερμα στο μισό γήπεδο και δουλειά στις στατικές φάσεις.
Οι Αντελίνο Βιεϊρίνια και Δημήτρης Πέλκας συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα και δεν θα είναι στη διάθεση του προπονητή τους για το παιχνίδι. Στην αποστολή επιστρέφει ο Ομάρ Ελ Καντουρί, που εξέτισε την τιμωρία του, ενώ εκτός έμειναν οι ανέτοιμοι Κρέσπο και Ζαμπά, ο Μίσιτς και ο τραυματίας Ντoύγκλας .
Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Πορτογάλος τεχνικός είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Μάτος, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Εσίτι, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Τσιγγάρας, Στοχ, Λημνιός, Λάμπρου, Άκπομ, Σφιντέρσκι, Τζόλης.
Αξίζει να σημειωθεί πως μετά τον Μαουρίσιο και ο Αντελίνο Βιεϊρίνο συμφώνησε στην επέκταση του συμβολαίου του για τις επόμενες 20 μέρες με τον ΠΑΟΚ και θα είναι στην διάθεση της ομάδας του για το υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.
πηγή ΑΜΠΕ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.