, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Παράσταση πολιτικής αγωγής από τη σύζυγο και την κόρη του Δ. Γραικού

Παράσταση πολιτικής αγωγής κατέθεσαν σήμερα Παρασκευή οι συνήγοροι της συζύγου και της κόρης του άτυχου κτηνοτρόφου Δημήτρη Γραικού που βρέθηκε νεκρός σε έκταση δίπλα σε μονάδα εμπόρου κρεάτων ο οποίος προφυλακίστηκε με την κατηγορία ότι τον σκότωσε και τον έθαψε.
Η παράσταση πολιτικής αγωγής που κατατέθηκε στην ε’ τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης θα κινηθεί παράλληλα με την παράσταση πολιτικής αγωγής που κατέθεσε νωρίτερα ο συνήγορος του αδερφού του άτυχου κτηνοτρόφου, ο οποίος παράλληλα με την αστυνομία πραγματοποιούσε και ιδιωτικές έρευνες για τον εντοπισμό του 59χρονου.
Η σορός του Δημήτρη Γραικού βρέθηκε θαμμένη ύστερα από έρευνα που ξεκίνησε η δίωξη ανθρωποκτονιών της ασφάλειας Θεσσαλονίκης με τη βοήθεια γεωφυσικών του Α.Π.Θ. για τον εντοπισμό αρχικά του αυτοκινήτου του 59χρονου. Στη συνέχεια ο 46χρονος έμπορος κρεάτων υπέδειξε και το σημείο όπου έθαψε τον κτηνοτρόφο, λύνοντας το μυστήριο της εξαφάνισης των τελευταίων δυόμισι χρόνων.
Κ.Κ.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.