, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Παρουσίαση δημοτικών συμβούλων και κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της «Οικολογίας – Αλληλεγγύης» την Παρασκευή

Τους 20 πρώτους υποψήφιους/ες δημοτικούς συμβούλους της «Οικολογίας – Αλληλεγγύης» για το δήμο Θεσσαλονίκης ανακοινώνει την ερχόμενη Παρασκευή ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Μιχάλης Τρεμόπουλος.

«Η ζωντανή Θεσσαλονίκη είναι εδώ!», δηλώνει ο κ. Τρεμόπουλος. «Οι υποψήφιοι της “Οικολογίας – Αλληλεγγύης” εκπροσωπούν διάφορους κοινωνικούς, επιστημονικούς, εργασιακούς κλπ χώρους, σε μια επιλεγμένη μίξη και ισορροπία μεταξύ φύλων, ηλικιών, καταγωγής, θρησκείας, ένταξης και προσανατολισμού. Ξεκινάμε έναν ωραίο αγώνα, μακριά από ιδιοτελή συμφέροντα και σκοπιμότητες της κεντρικής πολιτικής σκηνής, με συνέπεια στις αρχές, τις αξίες της κοινωνίας των ενεργών πολιτών και στόχο να πρασινίσουμε την πόλη και να υπερασπιστούμε το συλλογικό συμφέρον».

Η παρουσίαση των υποψηφίων θα πραγματοποιηθεί στις 21:00, στο κέντρο Βεντέτα live stage (Εθν. Αμύνης 3) και θα συνδυαστεί με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της αυτοδιοικητικής κίνησης.

Την παρουσίαση θα ακολουθήσει ποιοτικό τραγούδι και μουσική από τους γνωστούς καλλιτέχνες της πόλης Χρήστο Μητρέντζη, Ανδρέα Καρακότα και Έλσα Μουρατίδου.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.