, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Παρουσίαση με ευτράπελα: Ξέχασε Κουντουρά ο Τσίπρας – Οι ατάκες για Κόκκαλη και Γεωργούλη

Από απρόοπτα συνοδεύτηκε η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στο ΣΕΦ από τον Αλέξη Τσίπρα που ξέχασε όχι έναν αλλά δύο υποψήφιος του. Η αρχή έγινε όταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν στο βήμα και παρουσίαζε τους υποψήφιους του κόμματος για τις Ευρωεκλογές με αλφαβητική σειρά, «ξέχασε» το όνομα της Ελένας Κουντουρά και πήγε στον επόμενο υποψήφιο.
Τότε από το κοινό τον ενημέρωσαν ή καλύτερα του φώναξαν πως ξέχασε την υπουργό τουρισμού προερχόμενη από τους ΑΝΕΛ, με τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα να επανέρχεται λέγοντας: «ξεχάσαμε και κάποιον αλλά πως γίνεται να την ξεχάσουμε…».«Εντάξει παιδιά ξεχάσαμε την Κουντουρά, αλλά αυτή έχει σαρώσει όλα τα βραβεία στον Τουρισμό» δικαιολογήθηκε.
Το ατόπημα όμως με την κ. Κουντουρά δεν ήταν το μόνο καθώς από λίγη ώρα έγινε το ίδιο ακριβώς πράγμα με τον Δημήτρη Πλουμπίδη.
Μεταξύ άλλων, ο Πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος στον ηθοποιό Αλέξη Γεωργούλη είπε χαριτολογώντας: «Μου είπαν δεν χωράει άλλος Αλέξης στο ψηφοδέλτιο…».
Τέλος, παρουσιάζοντας τον Πέτρο Κόκκαλη που ήταν 13ος στη σειρά ο Τσίπρας είπε: «Στο νούμερο 13 το έφερε η μοίρα να είναι ο Κόκκαλης ο οποίος είναι Ολυμπιακός, κανείς δεν είναι τέλειος, αλλά εγώ κρατάω ότι είναι εγγονός του Πέτρου Κόκκαλη»….

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.