, Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

search icon search icon

ΠΕΔ-ΚΜ: Αύριο η συνεδρίαση με βασικό θέμα το Προσφυγικό

Τακτική συνεδρίαση συγκαλεί το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ) αύριο, Πέμπτη 5 Ιουλίου  2018 στις 13.00 μ.μ στα γραφεία της, επί της οδού 26ηςΟκτωβρίου 43.
Το βασικό θέμα που θα απασχολήσει τη συνεδρίαση είναι η Διαχείριση της Προσφυγικής Κρίσης, για το οποίο θα τοποθετηθούν οι Δήμαρχοι όλων των περιοχών που σηκώνουν το βάρος των προσφυγικών ροών στη Θεσσαλονίκη και ευρύτερα στην Κεντρική Μακεδονία.
Επίσης, τα μέλη του Δ.Σ της ΠΕΔ-ΚΜ θα συζητήσουν, μεταξύ άλλων, σχετικά με το Ν. 4549/2018 που αφορά σε «Διατάξεις για την ολοκλήρωση της Συμφωνίας Δημοσιονομικών Στόχων και Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων – Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2019-2022 και λοιπές διατάξεις», τη συμμετοχή της ΠΕΔ-ΚΜ στην “Διαπεριφερειακή Συμμαχία νέων για τη δημιουργία ενεργών Ρομά πολιτών”, ενώ θα τεθεί και το ζήτημα των Διοδίων στην Εγνατία Οδό.
Ακόμη το Δ.Σ της ΠΕΔ-ΚΜ  θα κληθεί να ορίσει εκπροσώπους σε επιτροπές διαγωνισμών έργων και άλλα συλλογικά όργανα διοίκησης.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.