, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Περαία: Θερμή υποδοχή στον Γ. Μαυρομάτη

Ένθερμα υποδέχθηκαν σήμερα  οι κάτοικοι της Περαίας τον υποψήφιο δήμαρχο Θερμαϊκού Γιάννη Μαυρομάτη και τους υποψηφίους του συνδυασμού «Θερμαϊκός Νέα Πορεία – Γιάννης Μαυρομάτης, Δήμαρχος για όλους» στη διανομή του προγράμματός τους, στη λαϊκή αγορά και στα τοπικά καταστήματα.

Ο Γιάννης Μαυρομάτης περπάτησε για πολλοστή φορά, όπως κάνει σε όλη τη διάρκεια της θητείας του και όχι μόνο, με τους κατοίκους που έκαναν τα ψώνια τους στην αγορά και συνομίλησε με παραγωγούς αγροτικών προϊόντων και εμπόρους.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν οι κάτοικοι της Περαίας για τους δέκα στόχους του προγράμματος  του συνδυασμού, που συνοψίζει ρεαλιστικά το όραμα για την επόμενη θητεία και το οποίο προέκυψε ακούγοντας τα «θέλω» και τις ανάγκες των δημοτών. Επιπλέον, καλέστηκαν όλοι οι πολίτες στον αγιασμό για τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στη Περαία (Αμπελοκήπων 39) που θα γίνει την Τρίτη στις 20:00.

Άμεσα διαθέσιμο σε όλους τους πολίτες, είναι και το το πρόγραμμα του συνδυασμού στα τρία εκλογικά κέντρα σε Περαία, Επανομή και Ν. Μηχανιώνα, καθώς και σε ψηφιακή μορφή στην επίσημη ιστοσελίδα  «https://thermaikosneaporeia.gr».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.