, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Πλήθος κόσμου και λαμπρή η τελετή ορκωμοσίας του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας. Ποιος έκλεψε την παράσταση; (ΦΩΤΟ)

Πλήθος κόσμου τίμησε με την παρουσία του τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και τους εκλεγμένους περιφερειακούς συμβούλους στην τελετή ορκωμοσίας του σώματος του νέου περιφερειακού συμβουλίου.
Φωτογραφίες ΘΑΝΑΣΗΣ ΕΛΜΑΖΗΣ

Παρόν στελέχη της πολιτικής ηγεσίας όπως ο Υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Υφυπουργός Εσωτερικών με αρμοδιότητα Μακεδονία-Θράκη Θεόδωρος Καράογλου,ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς και η προϊσταμένη του πρωθυπουργικού γραφείου στην Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου.

Από πλευράς τοπικής αυτοδιοίκησης μεταξύ άλλων ήταν ο προσφάτως ορκισμένος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο πρόεδρος της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας και Δήμαρχος Αμπελοκήπων- Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου.
Παρά το μεγάλο πλήθος και τα στελέχη της πολιτείας και της αυτοδιοίκησης, η εικόνα που έκλεψε όλα τα βλέμματα ήταν αυτή με τον περιχαρή Απόστολο Τζιτζικώστα να έχει την αγκαλιά του την μικρή του κόρη, η οποία και φυσικά ανακηρύχθηκε πρωταγωνίστρια της βραδιάς.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.