, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Πλήθος κόσμου στην κηδεία του Χάρρυ Κλύνν

Της Δέσποινας Κρητικού

Το τελευταίο αντίο στον Βασίλη Τριανταφυλλίδη (Χάρρυ Κλυνν),  θα πούνε σήμερα συγγενείς και φίλοι του αγαπημένου καλλιτέχνη που έφυγε από τη ζωή το βράδυ της περασμένης Κυριακής .

Πλήθος κόσμου έχει ήδη αρχίσει να συγκεντρώνεται στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Καλαμαριά, για τον τελευταίο αποχαιρετισμό. Ανάμεσα τους ο Λάκης Λαζόπουλος, η Σάννυ Μπαλτζή, ο Μάρκος Σεφερλής με τη σύζυγό του Ελένη Τζαβαλια, ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης, o Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, η Μαρία Κόλλια- Τσαρουχά, ο Μάκρος Μπόλαρης, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης και ο δήμαρχος Καλαμαριάς Θεοδόσης Μπακογλίδης. Μάλιστα, πριν από λίγη ώρα έφτασε και ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Τη σωρό του Χάρρυ Κλύν συνόδευσαν σύλλογοι με ποντιακά τραγούδια και κεμετζέδες.  Κόσμος χειροκροτούσε και φώναξε “αθάνατος”.

Η οικογένεια του εκλιπόντος γνωστοποιεί ότι, αντί στεφάνων επιθυμεί δωρεές στα «παιδικά χωριά «SOS Ελλάδος» Alpha Bank Iban: GR 6501 4084 608460 0200 2000170.

Πληροφορίες για τα παιδικά χωριά: Νικολέττα Μπερμπέρογλου 2310 226 644.

 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.