, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ποια αποκάλεσε "κατινίδιο" η Γερμανού και η απάντηση παίκτριας του GNTM

Η Ναταλία Γερμανού, δεν μασάει τα λόγια της, τι και αν πρόκειται να το κάνει δημόσια. Δείχνοντας να είναι φανατική τηλεθεάτρια του Greece Next Top Model, και παρακολουθώντας την Άννα Αμανατίδου να κράζει την Εύη Ιωαννίδου μετά την αποχώρησή της, ως εξής:  «Την φάγαμε την Εύη. Πήρα την ικανοποίησή μου. Η σιγουριά θα σε φάει. Άντε π@@λο τωρα! Δεν άξιζα, δεν άξιζα; Αλλά είδες ποια σε έβγαλε; Κατάλαβες Ευούλα; Σε έβγαλα από το GNTM που μου έλεγες πως δεν κάνω για μοντέλο. Τώρα χαιρέτα μας. Σπιτάκι σου να γιορτάσεις τα γενέθλιά σου», η παρουσιάστρια πέρασε στην επίθεση.
Η Ναταλία Γερμανού λοιπόν αποκάλεσε την Άννα Αμανατίδου «κατινίδιο» και την Εύη «αντιπαθητική» και έγραψε στο twitter της:«Όχι στα γενέθλιά της ρε παιδιά. Έλεος κάπου».
Η απάντηση από την Εύη Ιωαννίδου, ήρθε στην κάμερα της εκπομπής,  «Στη φωλιά των Κου Κου»: «Ναταλία μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Πέρα από το ότι είσαι μια πολύ καταξιωμένη παρουσιάστρια για μένα, σε ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη. Τα βλέπω όλα να ξέρεις».
Και για τον χαρακτηρισμό «αντιπαθητική» είπε: «Ναταλία μου πριν με υποστήριξες, τώρα γιατί μου το χαλάς;».
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.