, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ποια Ελληνίδα ηθοποιός βγήκε “blind date” από το Facebook;

Η Τζόυς Ευείδη είναι άνθρωπος ιδιαίτερα ανοιχτόμυαλος και ακομπλεξάριστος. Φυσικά, λοιπόν, και δεν έχει κανένα ταμπού να γνωρίσει κάποιον άντρα μέσω των social media.
«Κάτι συγκλονιστικό δεν έχω γνωρίσει, κάτι χαζομάρες κάτσανε. Δεν υπήρχε καμιά καλή κατάληξη τελοσπάντων. Βγήκα, την έδωσα την ευκαιρία αλλά ένιωθα σαν χαζή. Γενικώς είμαι πάρα πολύ γκομπλάκιας εγώ σαν άνθρωπος» δήλωσε σε συνέντευξη της η ηθοποιός.

Καλεσμένη της εκπομπής «Dot» μάλιστα αποκάλυψε τι της είπε κάποιος κύριος που γνώρισε μέσω facebook με τον οποίο βγήκε ραντεβού, όταν του πρότεινε να πάει να τη δει στο θέατρο. «Κάποτε γνώρισα κάποιον ήταν πολύ ωραίος, κάναμε παρέα, γελούσαμε πολύ εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι και κάποια στιγμή του είπα “Δεν θα ‘ρθεις να με δεις και στο θέατρο;” και μου απάντησε: “όχι καλέ γιατί να θέλω;”. Τόσο διασκεδαστικό και αστείο αλλά και τόσο κολακευτικό επίσης» σχολίασε γελώντας η γνωστή ηθοποιός.
Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.