, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ποια μπήκε ανάμεσα στον πρίγκιπα William και την Kate Middleton;

Μπορεί από μέρα σε μέρα, η Meghan Markle να ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, όμως αλλού είναι στραμμένη αυτό το διάστημα η προσοχή της βασίλισσας.
Το σκάνδαλο απιστίας του πρίγκιπα William σε βάρος της Middleton έχει κάνει έξαλλο το παλάτι κι όχι άδικα. Πέτρα του σκανδάλου, το πρώην μοντέλο Rose Hanbury, 35 ετών σήμερα και μέχρι πρότινος γειτόνισσα και κολλητή της Middleton.
Η Rose,υπήρξε μοντέλο και πολλά χρόνια πριν, δημοσιεύματα την ήθελαν να έχει βάλει στο μάτι τον πρίγκιπα William κάτι που δεν απέδωσε καρπούς κι έτσι, το 2009 έμεινε έγκυος από τον David Cholmondeley, τον 7ο μαρκήσιο του Cholmondeley.
Αν τα βάλεις κάτω, ο πρίγκιπας Louis και η Lady Iris είναι συνομήλικοι και στην ουσία, οι φήμες που θέλουν τον William να απάτησε την Kate όσο εκείνη ήταν έγκυος στο τρίτο τους παιδί, είναι ψευδείς μιας και το ίδιο διάστημα ήταν εγκυμονούσα και η μαρκησία Rose.
Η Middleton που διατηρούσε μια πολύ καλή φιλία με την Rose Hanbury, την μαρκησία του Cholmondeley, σύζυγο του μαρκήσιου του Cholmondeley, φέρεται να είναι πλέον στα μαχαίρια μαζί τηςΗ Middleton ζήτησε απ΄όλους να απομονώσουν τους μαρκησίους από τον φιλικό τους κύκλο και κάπου εκεί ξεκίνησε το μεγάλο κραχ.
Η Kate και ο William είναι γείτονες με την Rose και τον David από το 2014 οπότε και μετακόμισαν στην περιοχή ενώ άτομα από τον κύκλο των royals αναφέρουν πως ήταν η Middleton εκείνη που ένιωσε να απειλείται από την Rose και να χάνει την επιρροή της, βλέποντας το πάλαι ποτέ μοντέλο ως αντίπαλο.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.