, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ποιες περιοχές σε Θέρμη και Θερμαϊκό τροφοδοτούνται με φυσικό αέριο στο πρώτο εξάμηνο του 2019

Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ ενημέρωσε, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με το Δήμαρχο Θερμαϊκού, κ. Γιάννη Μαυρομάτη και εν συνεχεία με το Δήμαρχο Θέρμης, κ. Θεόδωρο Παπαδόπουλο, για την επέκταση του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στις περιοχές των Δήμων Θερμαϊκού και Θέρμης.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για μια επένδυση 3,6εκ. € για την επέκταση του δικτύου  στις περιοχές της Αγ. Τριάδας του Δήμου Θερμαϊκού και των Ταγαράρων, της Αγ. Παρασκευής, της Σουρωτής, και των Βασιλικών του Δήμου Θέρμης. Η τροφοδότηση των ανωτέρω περιοχών θα πραγματοποιηθεί εντός του α΄ εξαμήνου του 2019.

Συνάντηση της ΕΔΑ ΘΕΣΣ με το Δήμαρχο Θερμαϊκού, κ. Γ. Μαυρομάτη
Συνάντηση της ΕΔΑ ΘΕΣΣ με το Δήμαρχο Θέρμης, κ. Θ. Παπαδόπουλο

Οι καταναλωτές που θα υπογράψουν σύμβαση σύνδεσης κατά τη διάρκεια της κατασκευής του έργου, θα έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν της χρήσης του φυσικού αερίου για τις ενεργειακές τους ανάγκες. Επισημαίνεται δε, ότι παραμένει σε ισχύ και για το 2019 η προσφορά «ΕΚΠΤΩΣΗ 100% ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ» για όλους τους νέους καταναλωτές και για όλες τις χρήσεις (Οικιακή, Εμπορική, Βιοτεχνική-Βιομηχανική, Δημόσια-Δημοτικά κτίρια).

Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ ενεργεί με σεβασμό στο ρυθμιστικό και κανονιστικό πλαίσιο, τηρώντας απαρέγκλιτα το Εγκεκριμένο Πρόγραμμα Ανάπτυξης της. Στόχο πάντα της Εταιρείας αποτελεί η οικονομική αποδοτικότητα των επενδύσεων και η ασφαλής και αδιάληπτη λειτουργία του δικτύου διανομής,προς όφελος όλων των μερών.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.