, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζουν… δεξιά συνιστώσα!

Σύμφωνα με τους  εμπνευστές του ο νέος φορέας θα ανήκει στο «δημοκρατικό προοδευτικό κέντρο» ενώ σύντομα θα έχει βρεθεί και το όνομά του.
Η κίνηση αυτή θα δώσει το στίγμα της μέσα από ένα κείμενο, το οποίο προετοιμάζουν οι εμπνευστές και το οποίο θα δοθεί στην δημοσιότητα στα τέλη του μήνα ή το αργότερο στις αρχές Νοεμβρίου.
Επικεφαλής της πρωτοβουλίας είναι ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην στέλεχος των ΑΝΕΛ Βασίλης Κόκκαλης που αυτή την περίοδο έχει ξεκινήσει μια σειρά επαφών με «απογοητευμένους» δεξιούς. Στον νέο φορέα αναμένεται να πάρει μέρος η Μαρίνα Χρυσοβελώνη, αλλά και η Έλενα Κουντουρά .
Η κίνηση αυτή, σύμφωνα με το newsit.gr,  είναι φυσικά σε γνώση του Αλέξη Τσίπρα καθώς εντάσσεται στο συνολικό σχεδιασμό του ΣΥΡΙΖΑ για τη διεύρυνση του κόμματος.
Φυσικά κανένας δεν μπορεί να αποκλείσει ότι η πρωτοβουλία αυτή θα δημιουργήσει νέα προβλήματα στην Κουμουνδούρου καθώς οι κομματικοί δεν βλέπουν με καλό μάτι τέτοιου είδους ανοίγματα.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.