, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Ποιος τύπος γυναίκας ελκύει τους άντρες

Όλοι μας έχουμε αναρωτηθεί στο παρελθόν τι είναι εκείνο που κάνει το αντίθετο φύλο να μας δει με πιο ερωτική διάθεση. Η απλή εξήγηση είναι ότι οι γυναίκες είναι κατά γενική ομολογία πιο περίπλοκα όντα σε πολλές εκφάνσεις της προσωπικότητάς τους σε σύγκριση με τους άντρες.

Ωστόσο, μελέτες δείχνουν ότι τελικά και οι άντρες έλκονται με τρόπο πιο περίπλοκο από το τυπικό της «αποκαλυπτικής» ένδυσης της γυναίκας. Για παράδειγμα, υπάρχει ένα συγκεκριμένο χρώμα ρούχων της γυναίκας που θα μπορούσε να είναι πιο ελκυστικό από όλα τα υπόλοιπα.

Δείτε τρεις τύπους γυναικών που τραβούν την προσοχή ενός άντρα, όπως προκύπτει μέσα από επιστημονικές μελέτες:

  1. Γυναίκες που φορούν ελαφρύ μέικαπ: Έρευνα του Zoosk (διεθνής ιστοσελίδα και εφαρμογή γνωριμιών) έδειξε ότι όταν οι γυναίκες φορούν σκιά ματιών και κραγιόν είναι 139% πιο πιθανό να γίνουν αποδέκτες αντρικού φλερτ σε σύγκριση με εκείνες που δεν φορούν. Από την άλλη πλευρά, οι άντρες αποδείχτηκε ότι είναι πολύ λιγότερο πιθανό να φλερτάρουν μια γυναίκα που φοράει «βαρύ» μέικαπ, επειδή προτιμούν το «πιο φυσικό» look.
  2. Γυναίκες που φορούν κόκκινα ρούχα: Μέσα από έρευνα ψυχολόγων από το πανεπιστήμιο του Roochester αποδείχτηκε ότι οι γυναίκες που φορούν κόκκινα ρούχα θεωρούνται πιο «σέξι» από τους άντρες, οι οποίοι έδειξαν την τάση να συμφωνούν και να ξοδέψουν περισσότερα χρήματα για εκείνες σε ένα υποθετικό ραντεβού.
  3. Γυναίκες με την κατάλληλη αναλογία μέσης-γοφών: Το πόση είναι η περιφέρεια της μέσης και των γοφών μιας γυναίκας σε απόλυτους αριθμούς είναι λιγότερο σημαντικό για τους άντρες από την αναλογία των δύο αυτών παραμέτρων. Οι άντρες, όχι μόνο συσχετίζουν ασυνείδητα την αναλογία μέσης-γοφών με τη γενική υγεία της γυναίκας, αλλά και με τη γονιμότητα. Σύμφωνα με πολλές έρευνες, η ιδανική αναλογία μέσης-γοφών για τη γυναίκα, από την αντρική οπτική, είναι 0,7. Δηλαδή η περιφέρεια της μέσης πρέπει να φτάνει στο 70% της περιφέρειας των γοφών.

Πηγή:Iatropedia.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.