, Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

search icon search icon

Ποιο είναι το προεκλογικό χαρτί του Α. Τσίπρα;

Όλα δείχνουν πως στην κυβέρνηση έχουν μπει στην τελική ευθεία και επιθυμούν πριν από το Πάσχα να έχουν μπροστά τους όλο το πλάνο της προεκλογικής καμπάνιας, αλλά και τις τελικές αποφάσεις για τον χρόνο που θα στηθούν οι εθνικές κάλπες.
Το δυνατό προεκλογικό χαρτί του πρωθυπουργού με το οποίο ελπίζει να δοθεί το σήμα για τη δημοσκοπική ανάκαμψη του ΣΥΡΙΖΑ είναι η ρύθμιση για τις 120 δόσεις που θα έρθει στη Βουλή τη Μεγάλη Εβδομάδα, ένα μέτρο που αφορά μόνο για τα ασφαλιστικά ταμεία 550.000 ελεύθερους επαγγελματίες και 350.000 αγρότες χωρίς εισοδηματικά ή περιουσιακά κριτήρια.
Όπως μεταφέρει το newpost.gr,  όλο το οικονομικό πακέτο που έχει ήδη ψηφιστεί, οι 120 δόσεις,  μαζί με την πιθανότητα κατάργησης της μείωσης του αφορολόγητου κατά 1% του ΑΕΠ από το 2020, την υποσχετική για «ψαλίδισμα» των πλεονασμάτων και την αποπληρωμή των υψηλότοκων δανείων του ΔΝΤ  θα πάρει στις «αποσκευές» του ο πρωθυπουργός στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, προκειμένου να στήσει το αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη τετραετία.
Εφόσον φυσικά στο Μαξίμου κρίνουν πως οι κάλπες θα στηθούν με την ολοκλήρωση της τετραετίας

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.