, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Πολυχρόνης Χριστόδουλος (Γιαννίκος): Είμαστε η κατάλληλη παράταξη για την Κασσάνδρα

Ο Πολυχρόνης Χριστόδουλος (Γιαννίκος) είναι 49 ετών, μένει μόνιμα και εργάζεται στο Παλιούρι. Ασχολήθηκε με ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και σήμερα έχει οικογενειακή επιχείρηση στο Παλιούρι. Θέτει υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ με την Αναστασία Χαλκιά Δημητροπουλου με γνώμονα  τα συμφέροντα του δήμου προς όφελος των κατοίκων .
Για ποιό λόγο αποφασίσατε να ασχοληθείτε με την τοπική αυτοδιοίκηση;
Ο λόγος που αποφάσισα να θέσω τον εαυτό μου στην διάθεση των δημοτών είναι το αμέριστο ενδιαφέρον μου και η άπλετη αγάπη μου για τον τόπο και τους κατοίκους του. Εδώ γεννήθηκα, εδώ μεγάλωσα και εδώ δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά.
Γιατί επιλέξατε τον  συνδυασμό της Αναστάσιας Χαλκιά;
Επέλεξα τον συνδυασμό “Ενωμένη Κασσάνδρα” και την Αναστασία Χαλκιά – Δημητροπούλου ως  Υποψήφια Δήμαρχο, διότι πιστεύω σε αυτή και στις δυνατότητές της να διαχειριστεί τις ανάγκες του τόπου καθώς επίσης και στους ανθρώπους που την πλαισιώνουν. Είναι άνθρωπος που νοιάζεται για τον τόπο της και ξέρει να επιλέγει και να αξιολογεί τους συνεργάτες της.
Ποιός είναι ο ρόλος που θα θέλατε να διαδραματίσετε σε περίπτωση εκλογής σας στο δήμο;
Θα ήθελα να δουλεψω για την καλύτερη παροχή υπηρεσιών στους δημότες, να εργαστώ για την βελτίωση της ποιότητας ζωης, με γνώμονα τα συμφέροντα του Δήμου πάντα προς όφελος των κατοίκων. Η Κασσάνδρα είναι μια περιοχή που σφύζει τους καλοκαιρινούς μήνες, επομένως, η βελτίωση και η συντήρηση των υποδομών της είναι από τις άμεσες προτεραιότητές μας.
Ποιά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Κασσανδρας θα ιεραρχούσατε ως σημαντικότερα;
Πέραν των συνολικών προβλημάτων τις διαχείρισης των σκουπιδιών, είναι ακόμη του νερού και των αποχετευτικών δικτύων, της διάβρωσης των ακτών και ο εκσυγχρονισμός των υποδομών με γνώμονα  την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών.  Ο Δήμος Κάσσανδρας αποτελείται από 14 τοπικά διαμερίσματα τα οποία έχουν με τη σειρά τους το κάθε ένα ξεχωριστά τα δικά του θέματα – προβλήματα, η επίλυση των οποίων θα είναι προτεραιότητα και προϊόν συνεργασίας των κατά τόπους συμβουλίων με τον Δήμο. Ελπίζω ότι ο συνδυασμός μας θα είναι εκείνος που θα κληθεί να διαχειριστεί τα μείζονα προβλήματα γιατί έχει και σχέδιο και όραμα για την Κασσάνδρα.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.