, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Πού χρειάζονται αλυσίδες στη δυτική Μακεδονία

Το χιόνι στη δυτική Μακεδονία έχει προκαλέσει προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων στο ορεινό επαρχιακό δίκτυο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες ή χρήση ειδικών ελαστικών, από το 15ο έως το 30ό χλμ της Εθνικής Οδού Γρεβενών-Τρικάλων καθώς και σε ολόκληρο το ορεινό Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο.

Επίσης: στην Π.Ε. Καστοριάς χρειάζονται αλυσίδες από το 14ο έως το 28ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Καστοριάς-Φλώρινας (μέσω Βιτσίου), από το 26ο έως το 35ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Καστοριάς-Αμυνταίου και από το 35ο έως το 45ο χλμ. της παλαιάς Εθνικής Οδού Καστοριάς-Ιωαννίνων (μέσω Κοτύλης). Στην Π.Ε. Κοζάνης για την κυκλοφορία των οχημάτων χρειάζονται αλυσίδες, από το 75ο έως το 97ο χλμ. της Εθνικής Οδού Κοζάνης-Ιωαννίνων και από το 26ο έως το 36ο χλμ. της παλαιάς Εθνικής Οδού Κοζάνης-Βέροιας. Στην Φλώρινα χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες από το 15ο έως το 22ο χλμ. της Εθνικής Οδού Φλώρινας-Καστοριάς (μέσω Βίγλας).

Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία Οδό, καθώς και στο υπόλοιπο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της Δυτικής Μακεδονίας διεξάγεται κανονικά.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.