, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Προανακριτική Novartis: Ο καβγάς συνεχίστηκε και στους διαδρόμους της Βουλής – «Επίθεση» Πολάκη, Τζανακόπουλου σε Πλεύρη

Το εκρηκτικό κλίμα που επικράτησε μέσα στη χθεσινή συνεδρίαση της Προανακριτικής Επιτροπής επεκτάθηκε και στον διάδρομο της Βουλής, όταν βγήκαν έξω από την αίθουσα ο Παύλος Πολάκης, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος και ο Θανάσης Πλεύρης.
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έδειξε στους δημοσιογράφους το e-mail με τη λίστα των μαρτύρων που πρότεινε η Νέα Δημοκρατία, το οποίο είχε ώρα 4.40 το απόγευμα. Ο κ. Πολάκης κατηγόρησε τον κ. Πλεύρη ότι άλλαξε το συνημμένο με το e-mail, αφού νωρίτερα είχαν συνεννοηθεί Νέα Δημοκρατία και Κίνημα Αλλαγής.
Διαβάστε τους έντονους διαλόγους που ακολούθησαν
Πολάκης: Τι κάνεις ρε, δίνεις συνέντευξη; Λέω ότι είσαι καραγκιόζης μέγας γιατί άλλαξες το συνημμένο και μετά πρόσθεσες τα δικά μας ονόματα. Μόνο τα δικά μας μικρά ονόματα δεν ξέρατε; Η ξεφτίλα και ο ορισμός της.
Πλεύρης: Τεχνικά, πώς μπόρεσα να αλλάξω το αρχείο.
Πολάκης: Αποφάσισαν μαζί με τον Κεγκέρογλου να μας βγάλουν εκτός για να προφυλάξουν τον Φρουζή από τις δικές μας ερωτήσεις και έρχεται τώρα να μας δείξει ότι μάθαμε χθες κομπιούτερ. Άσε μας. Δεν μας μοίρασαν στην αρχή επίτηδες τον κατάλογο (σ.σ. με τους μάρτυρες). Δώσαν στην αρχή τα ονόματα των άλλων κομμάτων, του ΠΑΣΟΚ και δεν μας τον μοίρασαν τον δικό τους κατάλογο, πήγαν και τον έφτιαξαν και μετά μας τον έδωσαν.
Την ώρα του καβγά Πολάκη και Πλεύρη, πέρασε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος ο οποίος επίσης επιτέθηκε κατά του Θανάση Πλεύρη.
Τζανακόπουλος: «Δεν μιλάω με σένα, άντε από δω φασίστα».
Πολάκης: «Άντε καραγκιόζη»
Στον καβγά πήρε μέρος και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Μαρκόπουλος, ο όποιος σχολίασε τα όσα είπε λίγο νωρίτερα ο Δημήτρης Τζανακόπουλος. «Αλλόφρων φώναζε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος άντε ρε και άντε ρε, τέτοιο ήθος».
Ο κ. Πολάκης επιτέθηκε στη συνέχεια φραστικά και στον κ. Μαρκόπουλο, χαρακτηρίζοντας τον πληρωμένο παπαγαλάκι και δολοφόνο χαρακτήρων.
Πολάκης: «Τι είπες εσύ τώρα; Είσαι δημοσιογράφος εσύ; Είσαι σε διατεταγμένη υπηρεσία, αυτό είσαι ένα έμμισθο παπαγαλάκι σε διατεταγμένη υπηρεσία. Μη μας πιάνεις εμάς στο στόμα σου, το ψωμί μας το βγάζουμε τίμια δεν είμαστε σαν κι εσένα πληρωμένα μικρόφωνα και δολοφόνοι χαρακτήρων. Άντε πήγαινε μέσα καραγκιοζάκο».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.