, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Προληπτικοί έλεγχοι για κορονοϊό στο Δήμο Σιθωνίας

Κλιμάκιο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) βρέθηκε το πρωί της  Παρασκευής στο Δήμο Σιθωνίας για τη διενέργεια τεστ κορωνοϊού, στο πλαίσιο των γενικότερων δράσεων που υλοποιεί η Δημοτική Αρχή για την πρόληψη και την προάσπιση της δημόσιας υγείας από την πανδημία.
Ο Δήμος εξασφάλισε περί τα 50 τεστ μοριακού ελέγχου Covid και τα μέλη του κλιμακίου του ΕΟΔΥ σε ειδικό χώρο κοντά στο Δημαρχείο, στη Νικήτη Χαλκιδικής, προχώρησαν στη λήψη δειγμάτων. Η δειγματοληψία αφορούσε επαφές με κρούσμα Covid-19 και όχι μόνο, τόσο από αιρετούς όσο και από δημοτικούς υπαλλήλους.
«Μέλημά μας είναι η διασφάλιση της υγείας των αιρετών, του προσωπικού και κατ’ επέκταση των συνδημοτών μας. Έτσι, αποφασίσαμε να αναλάβουμε και να υλοποιήσουμε τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία σε συνεργασία με τον αρμόδιο κρατικό οργανισμό. Θερμές ευχαριστίες προς τον κ. Παναγιώτη Μαντζανάρη και την ΚΟΜΥ Χαλκιδικής, τη διοίκηση και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικού του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής που καθημερινά αγωνίζονται για όλους μας. Ταυτόχρονα, θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους συναδέλφους και υπαλλήλους για την ανταπόκριση», δήλωσε ο Δήμαρχος Σιθωνίας, Κυπαρίσσης Ντέμπλας.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.