, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Προπηλακισμό από μέλη της Χρυσής Αυγής καταγγέλει ο Γ.Καλαντζής

Θύμα επίθεσης καταγγέλλει ότι έπεσε την περασμένη Παρασκευή στην Καβάλα, ο πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Καλαντζής.

«Στη συνηθισμένη βόλτα που κάνω με έναν φίλο μου στον δρόμο, στην Καβάλα όπου ζω, άκουσα φωνές. Μου φώναζαν “προδότη, πουλημένε”. Ήταν πέντε χρυσαυγίτες. Αυτό που με ενοχλεί είναι το μίσος που έβλεπα στο πρόσωπό τους. Είναι τιμή μου που μου επιτέθηκαν χρυσαυγίτες. Το θεωρώ το μεγαλύτερο παράσημο στην 20χρονη σταδιοδρομία μου», είπε μιλώντας στον ΣΚΑΙ, περιγράφοντας το περιστατικό.
«Είναι η δεύτερη φορά που δέχομαι επίθεση. Θέλω δημόσια να συγχαρώ και να ευχαριστήσω την αστυνομία, που σε 45′ τους είχαν πιάσει. Τους υπέβαλα μήνυση και συνελήφθησαν. Ζήτησαν συγγνώμη, αλλά τη συγγνώμη θα την πουν στο δικαστήριο», πρόσθεσε.
Ανέφερε επίσης, πως ενοχλήθηκε που παρ’όλο ο ανταποκριτής του ΑΠΕ – ΜΠΕ, έστειλε το γεγονός στο πρακτορείο, αυτό δεν το δημοσίευσε. «Έπρεπε να πάω στο νοσοκομείο για να δημοσιευθεί;», αναρωτήθηκε.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.