, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Προτιμάει τον συνδικαλισμό από τη Βουλή ο πρόεδρος του ΟΣΘ

Σε μια εποχή όπου πολλοί καλοβλέπουν το ενδεχόμενο να συμπεριληφθούν στις λίστες των υποψηφίων για τις βουλευτικές εκλογές που θα διεξαχθούν κάποια στιγμή το 2019 –και κινούν μάλιστα «γη και ουρανό» για να το πετύχουν– υπάρχουν ακόμα ορισμένοι που δεν υποκύπτουν στον πειρασμό!
Ένας από αυτούς είναι ο επί σειρά ετών –διανύει την τέταρτη θητεία του– πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (ΟΣΘ) Θανάσης Δεβλιώτης. Όπως μαθαίνουμε, ο κ. Δεβλιώτης δέχτηκε το τελευταίο διάστημα «στενό πρέσινγκ» προκειμένου να δεχτεί να κατέβει υποψήφιος στην Α’ Θεσσαλονίκης με κόμμα του Δεξιού χώρου. Ωστόσο, ο ίδιος αρνήθηκε και προτίμησε να επικεντρωθεί στις επικείμενες εκλογές της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Οδοντιάτρων (στις αρχές του νέου έτους).
Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Δεβλιώτης δέχεται προτάσεις για να θέσει υποψηφιότητα ως βουλευτής – αντίστοιχες κρούσεις έχει δεχτεί κατά καιρούς και στο παρελθόν. Αν μη τι άλλο, φαίνεται ότι παραμένει πιστός στις απόψεις και στις προτιμήσεις του!
Karfitsa

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.