, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε ο ομογενής για την επίθεση με τσεκούρι

Στις φυλακές οδηγήθηκε ο 53χρονος ομογενής για την επίθεση με τσεκούρι στην σύζυγό του, την οποία τραυμάτισε σοβαρά και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Στην απολογία του στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης επανέλαβε όσα αρχικά υποστήριξε πως η σύζυγός του ήταν αυτή που τον ζήλευε.
Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 53χρονος στην απολογία του ισχυρίστηκε πως πλέον ζει με τη σύντροφό του, με ένα παιδί με κινητικά προβλήματα που έχει αποκτήσει μαζί της και με ένα ακόμη παιδί που έχει η σύντροφός του από άλλον σύζυγο και ότι η 53χρονης σύζυγός του και θύμα της επίθεσης τον ζήλευε παθολογικά. «Διακινούσε ακόμη και με μηνύματα στο περιβάλλον μου πως εγώ έχω ερωμένη την αδερφή της συντρόφου μου», φέρεται να είπε απολογούμενος και υποστήριξε πως αυτός ήταν ο λόγος που έστησε καρτέρι κοντά στο σπίτι όπου εργαζόταν η 53χρονη. «Ήταν ζήτημα ηθικής τάξης για μένα…», φέρεται να είπε και στράφηκε εναντίον του θύματος λέγοντας ότι τον έχει εγκαταλείψει μόνο του παρ’ ότι είναι καρκινοπαθής.
Σχετικά με την επίθεση ισχυρίστηκε πως ο ίδιος δεν είχε σκοπό να τη σκοτώσει, όπως κατηγορείται, αλλά ήθελε να την τρομάξει γι’ αυτό την έριξε στο έδαφος πριν τη χτυπήσει με το τσεκούρι. Ανέφερε πως τη χτύπησε με το τσεκούρι όταν εκείνη του έκλεισε την τρύπα της τραχειοστομίας που έχει με συνέπεια να μην μπορεί να αναπνεύσει.
Οι ισχυρισμοί του δεν έγιναν αποδεκτοί από ανακρίτρια και εισαγγελέα με σύμφωνη γνώμη των οποίων κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.
K.K.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.