, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ! – Διέλυσε 5 – 0 τον Λεβαδειακό

Με τον πλέον εμφατικό τρόπο «σφράγισε» ο ΠΑΟΚ την εδώ και βδομάδες διαφαινόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος, καθώς επικράτησε σήμερα στην κατάμεστη Τούμπα του Λεβαδειακού με σκορ 5 – 0 δίνοντας έτσι το έναυσμα για τους τρελούς πανηγυρισμούς των απανταχού της Ελλάδας οπαδών του, που είχαν ξεκινήσει τη φιέστα ήδη από χθες!
Ο ΠΑΟΚ στέφτηκε έτσι πρωταθλητής Ελλάδας ξανά μετά από το 1985.
Στην Τούμπα, όπου κυριολεκτικά δεν… έπεφτε καρφίτσα, ο Δικέφαλος έδειξε τα δόντια του από νωρίς, καθώς άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με γκολ του Σάκχοφ. Λίγο αργότερα, στο 8ο λεπτό, ο Μπίσεσβαρ διπλασίασε τα τέρματα του Δικεφάλου, κάνοντας το 2 – 0 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι αλά Πανένκα. Στο 30′ ο Πέλκας έχασε την ευκαιρία να σημειώσει και αυτός γκολ από το σημείο του πέναλτι, αλλά αστόχησε από τα 11 μέτρα.
Ο Δικέφαλος μπήκε δυνατά και στο Β’ ημίχρονο και έκανε το 3 – 0 στο 53’ με κεφαλιά του Βαρέλα έπειτα από κόρνερ. Στο 60’ ο Σάκχοφ διπλασίασε τα τέρματά του κάνοντας το 4 – 0, με το γήπεδο της Τούμπας να παίρνει πλέον για τα καλά φωτιά! Και σαν να μην έφτανε αυτό, στο 81’ ο Σβιντέρσκι έκανε το 5 -0 έπειτα από ασίστ του Ζαμπά, που είχε μπει στον αγώνα μερικά λεπτά νωρίτερα.
Μια συγκλονιστηκή στιγμή υπήρξε στο 90′ όταν ο Λουτσέσκου πέρασε τιμητικά στον αγώνα τον τραυματία Βιερίνια, και όλο το γήπεδο “σείστηκε” από τις ζητωκραυγές του κόσμου για τον αρχηγό της ομάδας!
Το σφύριγμα της λήξης βρήκε πολλούς από τους παίκτες του ΠΑΟΚ να κλαίνε από χαρά για το τεράστιο τους επίτευγμα και έδωσε το έναυσμα στους οπαδούς του Δικεφάλου για ένα τρελό πανηγύρι που αναμένεται να διαρκέσει μέχρι το πρωί…
Οι ενδεκάδες:
ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος (Ζαμπά, 70΄), Βαρέλα (Μαλεζάς, 78΄), Κρέσπο, Γιαννούλης, Σάκχοφ, Ολιβέιρα, Πέλκας (Βιερίνια, 90΄), Λημνιός, Μπίσεσβαρ, Σβιντέρσκι.
Λεβαδειακός (Καραγεωργίου): Μπάγιατς, Ανγκουά, Λιάγκας, Αντιλεού, Τσαμπούρης, Καραχάλιος, Μητρόπουλος, Νίκας, Σαβαντογκό, Νανγκίς, Χατζηλάμπρος (Στανόγιεβιτς, 66’).


https://www.youtube.com/watch?v=ZNbX309iuEU&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1xfmAf1eMsVXgVvbClSb9smhPVZsOrTOxsVIFMk0TZcQu7UO2dMVYam1A
 
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.