, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Πρόεδρος Συλλόγου Βορειοηπειρωτών για τον Κατσίφα: Δεν είχε καμία σχέση με ακραίες οργανώσεις

Για ένα “καλό παιδί” που “δεν είχε καμία σχέση με ακραίες οργανώσεις” έκανε λόγο ο πρόεδρος του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών, Μπάμπης Καραθάνος, που βρέθηκε σήμερα το πρωί στην εκπομή “Καλημέρα Ελλάδα” με τον Γιλωργο Παπαδάκη, αναφερόμενος στον 35χρονο Κωνσταντίνο Κατσίφα που έπεσε νεκρός από τα πυρά Αλβανών αστυνομικών.

“Δεν είχε ενοχλήσει ή ενοχληθεί ποτέ, δεν είχε προκαλέσει ποτέ τους Αλβανούς, ούτε είχε τσακωθεί με κανέναν”, υπογράμμισε ο κ. Καραθάνος σημειώνοντας μάλιστα ότι είχε “έμφυτο πατριωτισμό”.
Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών, ο 35χρονος ομογενής στόλιζε κάθε χρόνο το χωριό με ελληνικές σημαίες, ενώ μιλώντας για την ημέρα που σκοτώθηκε, σημείωσε επικαλούμενος αυτόπτη μάρτυρα πως “πριν από το επεισόδιο κάποιος αστυνομικός κατέβασε μία σημαία και άρχισαν οι αστυνομικοί να του λένε πιάνοντας τα όπλα τους ‘κάτσε φρόνιμα γιατί θα δεις τι θα πάθεις’”.
Τότε, σύμφωνα πάντα με την ίδια μαρτυρία, ο 35χρονος πήγε στο σπίτι του να πάρει μία σημαία και πήρε και το όπλο.
“Έχει μία σφαίρα στο κούτελο και μία σφαίρα στην καρδιά, εμείς θεωρούμε ότι αυτό είναι εκτέλεση εν ψυχρώ. Συνελήφθη στη Δεξαμενή και σύρθηκε αιμόφυρτος για 100 μέτρα και εκεί εκτελέστηκε εν ψυχρώ. Μιλάμε για μία εν ψυχρώ εκτέλεση, ενώ μπορούσε να συλληφθεί”, σημείωσε ο κ. Καραθάνος και ξεκαθάρισε ότι ο Κωνσταντίνος Κατσίφας “δεν είχε συλληφθεί ποτέ για ναρκωτικά”.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.