, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Πρόκριση στα πέναλτι για την Ξάνθη!!!

xanthiethnikosΘύμα έκπληξης παραλίγο να πέσει η Skoda Ξάνθη, αλλά η τύχη ήταν με το μέρος της και πήρε την πρόκριση για τους “16” του κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Εθνικό Γαζώρου στα πέναλτι.

Η Ξάνθη ήθελε να καθαρίσει το παιχνίδι από την αρχή αλλά η τύχη δεν ήταν με το μέρος της. Στο 24′ ο Εθνικός προηγήθηκε με το αυτογκολ του Γούτα. Στην επανάληψη ο Ονουάτσι κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 που ήταν και το σκορ του πρώτου αγώνα και έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση και στην συνέχεια στα πέναλτι. Οι τέσσερις πρώτοι από κάθε ομάδα ήταν εύστοχοι αλλά στη συνέχεια είχαμε ρεσιτάλ αστοχίας. Η ομάδα του Γαζώρου είχε την ευκαιρία να πάρει την πρόκριση στα πέναλτι αλλά στο τέλος οι “Ακρίτες” χαμογέλασαν καθώς ο Γεωργιάδης δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει.

Η διαδικασία των πέναλτι

Μάνταλος 1-0

Κωνσταντινίδης 1-1

Μαρσελίνιο 2-1

Γκόκας 2-2

Μπαξεβανίδης 3-2

Καπιάς 3-3

Βασιλακάκης 4-3

Αλεξάντροβιτς 4-4

Νάκα 4-4 (Απέκρουσε ο Βαλσαμάκης πέφτοντας αριστερά)

Ναλμπάντης 4-4 (Δοκάρι και έξω)

Ντάνι  4-4 (Άουτ)

Σαββίδης 4-4 (Απέκρουσε ο Λυμπερόπουλος, πέφτοντας αριστερά)

Βάλλας 5-4

Γεωργιάδης 5-4 (Δοκάρι και άουτ)

Συνθέσεις ομάδων

Skoda Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Λυμπερόπουλος, Γούτας, Μπέρτος, Βάλλας, Μάνταλος, Μαρκόφσκι (45′ Μαρσελίνιο), Ντάνι, Ονουάτσι (115′ Νάκα), Μπαξεβανίδης, Βασιλακάκης, Πλατέλλας (76′ Ράνος).

Εθνικός Γαζώρου (Παναγιώτης Διλμπέρης): Βαλσαμάκης, Κοσμίδης, Νύρλας, Κατσαβάκης, Καπίας, Σαββίδης, Γεωργιάδης, Μαχαιρούδης (59′ Ναλμπάντης), Μπεκιάρης (72′ Γκόγκας), Κωνσταντινίδης

 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.