, Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

search icon search icon

Πρώην στρίπερ ο νέος παίκτης του Power of Love

Ο νέος παίκτης του σπιτιού της αγάπης «Power of Love», Αλέξανδρος Κολυβάς δούλευε σε γνωστό κλαμπ της Αθήνας. Ο 32χρονος νέος παίκτης έχει ένα αρκετά πικάντικο παρελθόν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», η οποία βρήκε φωτογραφίες του από την εποχή που έκανε στριπτίζ σε κλαμπ της Αθήνας, αν και ο ίδιος φρόντισε να σβήσει από τα προσωπικά του social media, προτού ξεκινήσει η συμμετοχή του στο ριάλιτι αναζήτησης συντρόφου.

Ωστόσο, τα φωτογραφικά «ντοκουμέντα» από την εποχή που λικνιζόταν σχεδόν γυμνός μαζί με αιθέριες υπάρξεις υπάρχουν ακόμα. Μέσα σε κλουβιά, ο παίκτης του «Power of Love» έδινε ρεσιτάλ για την ψυχαγωγία των γυναικών που βρίσκονταν από κάτω.

Κατά τα άλλα, ο νέος παίκτης του reality κατάγεται από τη Χίο και ασχολείται με τη γυμναστική και τα extreme sports. Οπως ανέφερε, πάντως, μέσα στη βίλα της αγάπης στην Κωνσταντινούπολη, το πρωί δουλεύει ως ψυκτικός και το βράδυ ασχολείται με το escape room που διατηρεί.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.