, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

«Πυρά» Χατζηδάκη κατά Τσίπρα: Μετά από τις αποκαλύψεις συνεχίζει να καλύπτει τον Παππά

Ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κωστής Χατζηδάκης έστρεψε τα «πυρά» του κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα σχετικά με την κάλυψη που παρείχε στον Νίκο Παππά.
Για βαθύ πολιτικό θέμα μίλησε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης, κληθείς να σχολιάσει τις καταγγελίες Καλογρίτσα, υπογραμμίζοντας ότι δεν συνθέτουν μια εικόνα θετικού πλεονεκτήματος για τον ΣΥΡΙΖΑ.
«Θα πρέπει να διαψεύσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Η σιωπή είναι η έμμεση παραδοχή μιας ενοχής», δήλωσε ο υπουργός μιλώντας στον ΑΝΤ1. Και πρόσθεσε: “Βλέπω ότι ο κ. Τσίπρας καλύπτει τον κ. Παππά με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο. Γι αυτό και έχει πολιτική ευθύνη. Θα μπορούσε να έχει πάρει κάποιες αποστάσεις”.
«Είναι ένα μεγάλο ζήτημα πολιτικής και ηθικής τάξεως. Είναι βαθύ πολιτικό θέμα, μείζον θέμα…» σημείωσε ο Κωστής Χατζηδάκης και πρόσθεσε ότι οι υποθέσεις αυτές θα προχωρήσουν στην δικαιοσύνη και όλα θα έρθουν στην ώρα τους.
Σε ότι έχει να κάνει με τη «λίστα Πέτσα» ο υπουργός σημείωσε ότι υπήρξε η δημοσιοποίηση ώστε να μην υπάρχουν αμφιβολίες. «Δεν έχουμε να κρύψουμε κάτι και η δημοσιοποίηση της λίστας το αποδεικνύει», τόνισε.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.