, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Πως θα καταλάβετε ότι μια γυναίκα έχει μόλις κάνει σεξ

bigstock photo

Το σεξ είναι από τα σημαντικά πράγματα στη ζωή. Και είναι καλό να το απολαμβάνεις και να περνάς όσο καλύτερα μπορείς. Υπάρχουν άνθρωποι που καμαρώνουν και το διαλαλούν μετά από μια καυτή νύχτα και άλλοι που προτιμάνε να κρατάνε τη χαρά για τον εαυτό τους.
Ευτυχώς όμως υπάρχουν και σπουδαίοι επιστήμονες που ασχολούνται με το πολύ σημαντικό αυτό θέμα και με τις έρευνες που κάνουν ανοίγουν νέους  δρόμους (και τα μάτια μας).
Ευρωπαίοι ειδικοί εξέτασαν τα «δείγματα» και αποφάνθηκαν ότι αν είσαι προσεκτικός και παρατηρητικός μπορείς να αντιληφτείς σε πιθανότητα πάνω του 80% αν μια γυναίκα έχει κάνει σεξ το προηγούμενο βράδυ, ακόμη και απλά βλέποντας  την στο δρόμο!
Πως; Με απλούς αλλά φανερούς στο εξασκημένο βλέμμα τρόπους.
Για παράδειγμα, η λάμψη. Δεν είναι μόνο το φυσικό πιο έντονο κοκκίνισμα στα μάγουλα αλλά και μια αύρα ηρεμίας και ευτυχίας που αναδύουν οι γυναίκες που έχουν απολαύσει τον έρωτα πρόσφατα.
Ή, το πονηρό χαμόγελο. Αυτό το μειδίαμα, λίγο πλάγιο, λίγο παιχνιδιάρικο που υποδηλώνει ότι η συγκεκριμένη γυναίκα είναι ικανοποιημένη.
Υπάρχει και η χαρούμενη διάθεση. Αυτή που έχει μια γυναίκα μετά από μια καλή συνεύρεση με τον σύντροφό της και δείχνει να μη της καίγεται καρφί για τίποτα και να μην μπορεί οτιδήποτε να της χαλάσει το mood.
Πηγή klik.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.