, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Πόλος καινοτομίας η 85η ΔΕΘ

Τον διαχρονικό της χαρακτήρα ως εφαλτηρίου καινοτομίας επιβεβαίωσε η ΔΕΘ-Helexpo, παραλαμβάνοντας από την Kosmocar ένα Volkswagen e-Golf, ήτοι την ηλεκτρική έκδοση του μοντέλου-θρύλου της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, για τις άμεσες ανάγκες της, εν αναμονή του Επίσημου Αυτοκινήτου της 85ης ΔΕΘ, ενός άλλου μοντέλου της Volkswagen, του απόλυτα καινοτόμου και πρωτοποριακού ID.3.

Το ID.3 είναι ένα αποκλειστικά ηλεκτρικό αυτοκίνητο, που αναμένεται να πάρει τη θέση του στην ιστορία της αυτοκίνησης δίπλα στον Σκαραβαίο και το Golf και θα κάνει την πανελλήνια πρεμιέρα του στην 85η ΔΕΘ.
Στην τελετή παράδοσης-παραλαβής του Volkswagen e-Golf, παρουσία και του διευθύνοντος συμβούλου της Kosmocar, κ. Αντώνη Μαυριδόγλου, ο διευθυντής πωλήσεων και marketing της Volkswagen στην Ελλάδα, κ. Νίκος Πρέζας, υπογράμμισε τη ευτυχή χρονική σύμπτωση της εκδήλωσης αυτής με τη συμπλήρωση των 50 ετών του ομίλου της Kosmocar.

Αναφέρθηκε δε και στο ID.3 και στο νέο κεφάλαιο που ανοίγει για την ηλεκτροκίνηση.
«Η ΔΕΘ είναι διαχρονικά ταυτισμένη με την καινοτομία και την παρουσίαση νέων προϊόντων» σημείωσε από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo, κ. Τάσος Τζήκας, κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής, ενώ με τη σειρά του ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, κ. Κυριάκος Ποζρικίδης, τόνισε πως το ολοκαίνουργιο ID.3, Επίσημο Αυτοκίνητο της 85ης ΔΕΘ, δείχνει το μέλλον.
Το e-Golf, με πολύ πλούσιο εξοπλισμό, πληθώρα συστημάτων ασφάλειας, υποβοήθησης του οδηγού και άνεσης, αλλά και εντυπωσιακή αυτονομία που σε αστικό κύκλο φτάνει τα 316 χιλιόμετρα, αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση για την εποχή της ηλεκτροκίνησης. Σε συνδυασμό με τη δυνατότητα βέλτιστης διαχείρισης ενέργειας και αυτονομίας, με την επιλογή ανάμεσα σε διαφορετικά προφίλ οδήγησης (Normal, Eco, Eco+), το νέο e-Golf είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση τόσο στην πόλη όσο και έξω από αυτή.
Όσο για το ID.3, που θα κάνει το πανελλήνιο ντεμπούτο του στην 85η ΔΕΘ, ο προχωρημένος σχεδιασμός του παραπέμπει στη νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης, ενώ η χωροταξική του διάταξη εκμεταλλεύεται πλήρως τα πλεονεκτήματα σχεδιασμού των ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Με εξωτερικές διαστάσεις συγκρίσιμες με το Golf, το ID.3 παρέχει εσωτερικούς χώρους μεγαλύτερους από οποιοδήποτε άλλο όχημα της κατηγορίας του. Θα είναι δε διαθέσιμο με δυνατότητα επιλογής μπαταρίας, με αυτονομία αντίστοιχα 330, 420 ή 550 χιλιόμετρα.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.